28.04.2010

На 28 и 29 април 2009 бе семинарът на Зелена община

На семинарът "Водо- и енергоспестяващи технологии в зелените системи на общините". Фонтани и детски площадки. Екопътеки" бяха поканени, както международни лектори от Италия и Гърция, така и български. Бяха засегнати теми за изграждането, поддържането и напояването на спортни терени, изграждането и поддържането на фонтани и водни ефекти, възможности за оптиматизация на слънчевата енергия в общинското осветление, изграждане и поддържане на площадки за игра и екопътеки.

На семинарът "Водо- и енергоспестяващи технологии в зелените системи на общините. Фонтани и детски площадки. Екопътеки" бяха поканени, както международни лектори от Италия и Гърция, така и български. Бяха засегнати теми за изграждането, поддържането и напояването на спортни терени, изграждането и поддържането на фонтани и водни ефекти, възможности за оптиматизация на слънчевата енергия в общинското осветление, изграждане и поддържане на площадки за игра и екопътеки.

Сватбен център „София” може да се похвали с новия си уеб сайт разработен от Корпус Дизайн Студио. В новия продуктов уеб сайт ще намерите голямо разнообразие от всички необходими продукти и услуги за сватбата. Клиентите на компанията ще бъдат очаровани от доброто представяне на продуктите в уеб сайта, а съветите на модните дизайнери ще ви спестят време и усилия при избор на продукти.

  • Сватбен център „София” може да се похвали с новия си уеб сайт разработен от Корпус Дизайн Студио. В новия продуктов уеб сайт ще намерите голямо разнообразие от всички необходими продукти и услуги за сватбата.
  • Клиентите на компанията ще бъдат очаровани от доброто представяне на продуктите в уеб сайта, а съветите на модните дизайнери ще ви спестят време и усилия при избор на продукти.